Top
  Progres Slatina
Osnovano 1982. godine
 
1
O nama Proizvodnja Proizvodi Kontakt Katalog Linkovi
content
Dobrodosli na www.progres.hr/Proizvodnja


Nasi klijenti

Naši klijenti su poduzeca i trgovine specijalizirane za prodaju gumeno-tehnicke robe, a prisutni smo i u gradjevinarstvu, ciglarskoj industriji, šumarstvu,drvnoj industriji, ...


Naši partneri
Proizvodnja je bazirana, iskljucivo, na prešanju gume pod visokim tlakom na odredjenoj temperaturi. Strojevi, na kojima radimo, su hidraulicke elektromotorne preše koje razvijaju temperaturu do 250 ºC pod tlakom do 600 bar-a. Naravno, govorimo o krajnjim granicama koje iste podnose.
Pored toga, alate izradjujemo na tokarskim i CNC strojevima prema shemama traženog proizvoda.
Za naše proizvode jamcimo kvalitetom jer se iza nas, u ovom trenutku, nalazi 26 godina iskustva u izradi istih.
Nakon sto se pomno prouci trazeni proizvod, krecemo sa odabirom vrste gume od koje izradjujemo isti. Taj dio je zasnovan na tome da li je proizvod izlozen razlicitim agresivnim sredstvima, je li smjesten u podrucju visokog radnog opterecenja i slicno.
Proizvodi, koji su kobinacija gume i metala ili gume i plastike, se izradjuju korištenjem dodatnih kemijskih supstanci koje pospjesuju adheziju gume za jedan od navedenih materijala te tako ocvrscuju isti i cine ga otpornijim. Uz sve navedeno, proizvod se dodatno zasticuje posebnim premazima.
Sirovinu, koju koristimo u izradi, proizvode vrhunski, kako hrvatski, tako i europski proizvodjaci sa kojima se, takodjer, konsultiramo po pitanju zathtjevnijih vrsta proizvoda posebne namjene.
Izuzev artikala koje, konstantno, serijski izradjujemo, svoju ponudu oblikujemo prema trzistu te, nerijetko, izradjujemo proizvode po narudzbi. Rokovi za izradu i dostavu takvih artikala su najkraci moguci te se time, po rijecima naših dugogodisnjih partnera, isticemo na trzistu.
Zahvaljujemo svima koji su prepoznali našu kvalitetu te tvrtkama, obrtima i osobama koje aktivno sudjeluju u unapredjenju iste.
Radujemo se novim poslovnim iskusenjima.
 
Progres Slatina, vl. Stjepan Jurkovic

 Proizvodi

hosting
pomoc i podrska

DJ

copyright© Progres Slatina

Proizvodnja gumeno tehničke robe